Sunteti in pana de inspiratie? Va doriti un abdomen plat dar iubiti prea tare dulciurile si asta se vede? Va marturisesc unul dintre secretele mele din garderoba: fustele de blugi! Fustele de blugi se potrivesc aproape in orice ocazie pentru ca ne pun in valoare formele feminine și ne modelează silueta. In fiecare an fustele de blugi apar in forme si modele noi, moderne, culorile și fasoanele se schimbă necontenit si ne ajută să nu ne plictisim niciodată de ele. Pentru a fi cat mai confortabile, unele modele de fuste de blugi au un adaos de stretch, sunt ușor mulate pe corp si de aceea sunt si mai comode, accentuează silueta și expun formele feminine. De fapt discutam astazi despre fustele de blugi cu stretch care sunt responsabile pentru “efectul de abdomen plat”. Fustele de blugi ne acopera porțiunile problematice si ne ajuta sa parem mai zvelte. O curea simplă, o camasa clasica și niste pantofi, sandale sau cizme cu toc vor completa garderoba perfect pentru o zi la birou sau din timpul liber! Iata propunerile noastre de fuste de blugi la preturi reduse si nu numai pe care le gasiti online sa l cumparati din magazinul Answear pentru sezonul care vine:

Fuste de blugi fara elastan MEDICINE

Fusta din colectia Medicine cu croiala dreapta confectionat din denim negru cu fason drept, buzunare oblice, incheiere cu nasturi. Materialul este 100% bumbac.Pretul este redus de la 99,90 LEI la 52,90 LEI. Comanda pe Answear.

Fuste de blugi cu efect de abdomen plat GUESS JEANS

Fusta din colectia Guess Jeans cu croiala mulata, confectionata din denim albastru, cu buzunare oblice, talie regulata, incheiere cu fermoar si carlig. Materialul de baza este 98% bumbac, 2% spandex. Pretul este redus de la 399,90 LEI la 259,90 LEI. Comanda pe Answear.

Fuste de blugi cu efect de abdomen plat HILFIGER DENIM

Fusta din colectia Hilfiger Denim cu croiala dreapta, confectionata din denim bleu-marin, cu buzunare oblice, incheiere cu nasture si fermoar, matrial denim 75% bumbac, 2% elastan, 18%lyocell, 5% poliester. Pretul este redus de la 369,90 LEI la 259,90 LEI. Comanda pe Answear.

Fuste de blugi cu efect de abdomen plat TOP SECRET

Fusta din colectia Top Secret cu croiala dreapta, confectionata din tricot neted cu incheiere cu nasture si fermoar, buzunare oblice, cusaturi decorative, materialul este 100% bumbac. Pret 149 RON. Comanda pe Answear.

Fuste de blugi cu efect de abdomen plat LEE – FUSTA BROOKLYN RETRO

Fusta din colectia Lee model croiala creion, confectionata din denim, cu buzunare oblice cu incheiere cu cleme. Materialul de baza 45% bumbac, 2% elastan, 5% elastomultiester, 48% lyocell. Pret 259,90 LEI, Comanda pe Answear.

Fuste de blugi cu efect de abdomen plat WRANGLER

Fusta de blugi din colectia Wrangler cu croiala dreapta,  buzunare oblice, incheiere cu nasture si fermoar, cu cusaturi decorative, materialul de baza 92% bumbac, 1% elastan, 7% poliester. Pret redus de la 229,90 LEI la 119,90 LEI, Comanda pe Answear.

Fuste de blugi cu efect de abdomen plat HILFIGER DENIM

Fusta de blugi din colectia Hilfiger Denim cu croiala dreapta, cu buzunare oblice, incheiere cu nasturi. Pret redus de la 419,90 LEI la 199,90 LEI, Comanda pe Answear.